onderdeel van deKunstClub.nl


Andere dompeltechnieken

In stroop en azijn

Dompelen in dit mengsel geeft lichtere, grijze tinten. Er ontstaat makkelijk druppelvorming aan de onderzijde, die zich manifesteert in donkerder kleurvlekken.


Schaaltje Heet gedompeld in stroop en azijn. Grove witte klei. Voorzien van 4 ruig uitgespaarde openingen. Biscuit gestookt op 950 graden. Eenmaal snel gedompeld in een oplossing van rinse appelstroop plus azijn. Nabehandeld met was. Afmetingen: diameter 10 cm. € 8

artikelnummer
72-001
Schaaltje Heet gedompeld in stroop en azijn. Grove rode klei. Biscuit gestookt op 950 graden. Meermalen snel achter elkaar gedompeld in een oplossing van rinse appelstroop plus azijn. Nabehandeld met was. Afmetingen: diameter 10 cm. € 8

artikelnummer
72-002
Schaaltje Heet gedompeld in stroop en azijn. Grove witte klei. Binnenzijde gedecoreerd met drie excentrische spiralen. Biscuit gestookt op 950 graden. Meermalen snel achter elkaar gedompeld in een oplossing van rinse appelstroop plus azijn. Nabehandeld met was. Afmetingen: diameter 18 cm. € 16

artikelnummer
72-003
Schaaltje Heet gedompeld in stroop en azijn. Grove zalm klei. Binnenzijde met een vochtige spons opgeruwd. Biscuit gestookt op 950 graden. Tweemaal snel achter elkaar gedompeld in een oplossing van rinse appelstroop plus azijn. Nabehandeld met was. Afmetingen: diameter 10 cm. € 8

artikelnummer
72-004