onderdeel van deKunstClub.nl


Andere dompeltechnieken

In melk en suiker

Schaaltje Heet gedompeld in melk en suiker. Grove witte klei. Binnenzijde met een vochtige spons extra opgeruwd. Biscuit gestookt op 950 graden. Opgestookt tot 700 graden en dan eenmaal gedompeld in een mengsel van halfvolle melk (1.8% vet) plus suiker (6%). Door de suiker ontstaan zwarte en donkergrijze tinten. Nabehandeld met was. Afmetingen: diameter 10 cm. € 8

artikelnummer
73-001
Schaaltje Heet gedompeld in melk en suiker. Grove rode klei. Binnenzijde met de vingers licht ingedrukt. Biscuit gestookt op 950 graden. Opgestookt tot 700 graden en dan eenmaal gedompeld in een mengsel van halfvolle melk (1.8% vet) plus suiker (6%). Door de suiker ontstaan zwarte en donkergrijze tinten. Nabehandeld met was. Afmetingen: diameter 15 cm. € 16

artikelnummer
73-002