onderdeel van deKunstClub.nl


Klassiek keramiek kopen

Al het werk dat je op onze website(s) aantreft, is te koop.


Wil je werk zien vòòr je het koopt - dat kan. Kom naar de Zeelsterstraat 147 in Eindhoven, we zijn dagelijks geopend van 10 tot 20 uur. Je betaalt het werk contant en neemt het zelf mee (veilig!). Alle kans dat je de kunstenaar treft die het werk schiep.


Is de afstand naar Eindhoven te groot, dan kunnen we het werk zorgvuldig inpakken en aan je toezenden.


Je kunt een aanvraag / bestelling per email aan ons doorgeven.

Zo kopen heeft enkele consequenties. Je betaalt vooraf per bank (IBAN-landen) of PayPal. We brengen je de extra kosten voor inpakken & verzenden & PayPal in rekening; deze zijn zeker niet te verwaarlozen. Het toegezonden werk reist voor jouw risico. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging of vermissing tijdens transport. Dergelijke risico's zijn tegen (geringe) bijbetaling te verzekeren.


Direct na ontvangst van een aanvraag / bestelling per email sturen we jou (per email) een bevestiging. Hierin specificeren we de netto kosten van het werk en alle bijkomende kosten voor verpakking, verzending, bankkosten en verzekering. Ook geven we in deze bevestiging de details voor de betaling (IBAN, BIC, PayPal). Direct na ontvangst van jouw betaling, zenden we het werk dan per PostNL aan je toe.